Smak & Känsla

Efter över 30 år som anställd i livsmedelsbranschen startade jag 2010 företaget GM Smak & Känsla. Här kan jag helhjärtat ägna mig åt det som är roligast - att genom personliga möten ge inspiration, kunskap och glädje om kryddor och smaksättning. Samt att praktiskt genomföra temaaktiviteter. Att göra saker där jag kan lämna en lustfylld känsla efter mig.

 

Kreativ konsultation och projektledning för evenemang av olika slag

Detta är en uppdragsform som varierar till sitt innehåll från fall till fall, beroende på kundens behov. Den går ut på att kreera helhetsupp-levelserna och att administrera deras genomförande.

 

Kryddprovningar

Att tillsammans prova olika smaker är en stimu-lerande aktivitet för slutna sällskap.

Provningar på utvalda kryddor erbjuds för proffs som vill borra djupare i kryddornas specifika smaker och egenskaper.

 

Matresor

Kryddor är själen i maten och med utgångspunkt från dessa berättar jag om olika kök i världen, t ex det mexikanska, det indiska och det thailändska.

 

Kryddföreläsningar

skräddarsys och ges olika inriktningar såsom julkryddor, örter, kryddor för kropp och själ och kärlekskryddor. Aktiviteterna lämpar sig för alla matintresserade.

 

Mat & Vinprovningar

Här spelar maten huvudrollen och inriktningen är rätt vin till kryddstark mat. En rolig och stimulerande aktivitet för såväl hemmamatlagaren som proffskocken.

 

Menyskrivning & styling

är en tjänst som innehåller maträtter, drycker och alltomkringmaterial som gör måltiden lyckad. Matchande styling betyder mycket för helhetsintrycket, såväl vid officiella som privata tillställningar.

 

Receptframtagning 

omfattar utprovande och dokumentation av nya recept.

 

 

Copyright © 2010 GM Smak & Känsla. All rights reserved

www.smak-kansla.se